Sverigefyfan

Jag brukar säga att jag älskar Sverige. Men inte idag. Tunnelbaneföraren kör som ett jävla kukarsle. Det är säkert hundra minus men inte ens dunjacka och superkängor kan stå emot. Det är så kallt att det gör ont.  Och så har vi mörkret. Det gör mig TRÖTT. Är totalt ostrukturerad inför resan imorgon. Inte har jag packat normalt och inte fan har jag ens koll på vad jag ska ha med mig.

Så för att sammanfatta; om jag någon dag inte dyker på kontoret, eller om jag utan vidare slutar svara på telefonsamtal och sms- dont bother looking for me, jag ligger på en strand någonstans, med en kall bärs, en bra bok och en begynnande solbränna.

En reaktion på ”Sverigefyfan”

  1. HAhaha kukarsle..What?!! kan dock hålla med, så hör av dig så får du sällis till beachen och bärsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*