So they say, how are things today? Hold on, wait up.

Jag har haft den mysigaste helgen på länge.

Mitt i min Sverige-är-mörkt-och-kallt-panik åkte jag dit det är ännu kallare och ännu mörkare än i Stockholm. ’Ska det vara så ska det’ tänkte jag och åkte, med min favoritkusin, mamma, pappa, moster & hennes man, några timmar norrut. Norrut till tjugoåtta minusgrader.

Och det har varit alldeles supermysigt. Min favoritkusin Pernilla har flyttat hem från Spanien och jag är så glad att ha henne här igen. Så kramat på henne har jag gjort en del.

Har också:

Promenerat
Ätit god mat
Spelat spel
Eldat i vedspisen
Bastat (inkluderar kall öl och nakenrullning i snön)
Druckit varm choklad med rom
Åkt längdskidor
Druckit gott vin
Kört mitt Latin Fusion-pass

& Mest av allt har vi myst.

Såhär såg det ut:


Jag har precis tvättat. Torkrummet var fullt med någons kvarglömda kläder så nu hänger mina kläder och lakan och handdukar på tork överallt i min lägenhet istället. Hela lägenheten känns fuktig och här luktar oförskämt gott av mitt nya tvättmedel.

En reaktion på ”So they say, how are things today? Hold on, wait up.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*