Produktivitet.

Jag vaknade imorse av stekande sol. Rätt in genom mina fönster sken den på mig och fick mig att vakna, långamt. Och sen har jag vart alive and kicking all day. Massor av energi. Jag älskar solen.

Har städat lägenheten, betalat räkningar och fixat lite jobb. Och så har jag lagat bananpannkaka (tack Thessi för tipset, vilken jäkla hit alltså). Tog på mig solglasögon och snabba kläder och promenerade runt Långholmen med Isabelle och Thessi. Avslutade promenaden med varm choklad i solen. Tog mig sedan hem till Markus i hans flyttkaos. Vi gängade om dörrarna på hans kyl&frys och sedan drack vi kaffe. Solen gick ner över takåsarna och himlen blev både orange och rosa och jag önskade att jag kunde sno Markus lägenhet.

Sen jag kom hem har jag lagat god mat och ätit den. Nu går jag emot alla normer som finns och dricker kaffe fast klockan är 21. Men kaffe är ju gott tänkte jag och hällde upp en kopp. Mer produktiv blir jag inte idag. Dags att tagga ner och ladda inför en ny jobbvecka. På fredag åker jag till Amanda och hälsar på i Göteborg. Åh jag längtar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*