Osammanhängande

Ligger på golvet i min lägenhet efter ett avreageringstelefonsamtal med söta mami. Det är bra att vi har varandra tror jag, för när vi är arga eller irriterade på folk i vår omgivning kan den andra fungera som avreageringsperson. Man klagar och gnäller lite, den andra säger: ”ja fy” och ”ja men kanske såhär…” och så känns det lite bättre.

Min finaste kusin har vart här. Kom till mitt jobb när jag slutat och så promenerade vi genom stan och tänkte ”hej våren”. Handlade krabba och färska räkor och åt världsagott (som kungar). Och så tyckte vi om varandra och mitt i allt hade jag tvättid. Och nu är hon hemåkt och jag är stekvarm. Måste öppna balkongdörren.

Hejdå osammanhängande blogginlägg. Hej onsdag, The Sounds-spelning och halva veckan snart avklarad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*