Did you get my last call, regarding the new glass ball?

Det är söndag och på teven i min lägenhet går en Wallanderfilm. Jag har det helt ok fint. Och jag har en väldigt fin helg bakom mig. Med en lugn fredagskväll spenderad i lägenheten. En fin lördag med springtur och häng med Moa och sedan tapas- prat- och filmkväll med min saknade Johanna. Åh vilken bra tjej. Note to self: träffa henne oftare. Och idag har jag, efter frukost, mys på stan och lunch med Johanna, träffat mamma och pappa och varit på Fotografiska. Fick ju ett årskort där av Felix och Johanna i julklapp. Inte hunnit dit förrän nu men nu har jag ett år på mig att gå så mycket jag kan och orkar. Och hallå; de har ju världens mysigaste café (vi drack varm choklad med marschmallows) med bästa utsikten. Så. Kom och häng och fika med mig där. De har ju för apans öppet till 21 alla dagar utom julafton och midsommarafton. Puss.

Här kommer en blandad bildmix från helgen. Simma lugnt.Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*