Snöigt.

Frukost i magen. Tända ljus, en utläst bamsetidning, fyra julkalendrar och kanske fyra olika listor på köksbordet. Vem är det som bor i den här lägenheten egentligen?

Igår spenderade jag kvällen med Thessi och Moa. Vi handlade med oss indiskt hem och sen pysslade vi tills vi inte orkade längre. Drack glögg och såg konstiga klipp på youtube (på internet finns allting, inga undantag). Pratade. Bara var.

Och nu är det lördag och det… SNÖAR. Herregud! När jag skrivit ”Och nu är det lördag och det…” vände jag mig om och såg ut genom köksfönstret för att bekräfta att det verkligen regnade. Och så är det vita, ganska puffiga, flingor som dalar ned från himlen. Inte regn. Snö! Visserligen smälter de sekunden de når den blöta asfalten. Men ändå. Det snöar. Det har det ta mig tusan inte gjort på alldeles för länge. Åh! Men det är i alla fall lördag. Och jag ska gå och handla mjölk så jag kan dricka kaffe. Och sen blir det julpyssel hos Nicklas och Helena. Mysigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*