Snaps, bortblåsning och skjuten mitt i julmyset

En världsamysig julhelg senare.

Det har mysts, druckits snaps, ätits mat och julgodis, promenerats, delats julklappar, tittats på Kalle anka och Karl Bertil Jonsson. I vanlig ordning.

Och i söndags kom jag hem och andades i lägenheten. Städade och lagade jordärtskockssoppa med Pernilla, Isabelle och Charlotte. Drack vin och drinkar och dansade halva natten tills vi begav oss hemåt och höll på att blåsa bort mitt i stormen.

Igår gjorde vi mysjul hos mamma och pappa. Mina kära bröder (som inte närvarat på självaste julafton) kom, och Johanna och Helena också. Jag var bakfull men lycklig. Åt kalkon (gött). Blev skjuten av min bror (varför det plockades fram en soft air gun mitt i julmyset är fortfarande oklart) och har numera blivit med ett rött myggbett på vänstra skinkan.

Tackade Nicklas och Helle för skjuts hela vägen hem. Somnade som ett jäkla kid och undrade om det verkligen var dags att vakna när jag gjorde det imorse. Tydligen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*