Paus.

Jag ligger på en pläd på soffan i en lite mörk och varm lägenhet. Här och där brinner små ljus och ur  högtalarna spelas Joshua Radin. Magen är full av glögg och pepparkakor som jag åt med min mami och papi för nån timme sen. Tar en liten paus.

Line och Caecilie har åkt hem. Vi hade en fin helg. Med vin och tapas och drinkar och  julmarknad  och västerbottenpaj och regnoväder och shopping och världensbästapowernap och julmusik och tända ljus och prat prat prat och hämtpizza och mer vin och love actually +julöl med trevliga människor och nattlig taxifärd och för lite sömn och tidig morgon och nybryggt kaffe och mango och porträttfotande och kramar och prat och fika och skratt.

Och varandra.

Men vi ses snart igen. Om några veckor bara.

Åkte hem efter kramar och pussar på centralen. Såg på julkalender-avsnitten jag missat och lagade tomatsoppa. Mamma och pappa kom och åt lunch med mig. De passade dessutom på att lämna världens finaste  inflyttningspresent sådär drygt ett kvartal efter jag flyttat in. En stor pläd som ser ut som päls. Nu ligger den utspridd på soffan och jag ligger på den och gottar mig. Vill aldrig lämna lägenheten.

Och så kom snälla Nicklas och Helena förbi med en julgran till mig. Nyhuggen och sne och underbar. Nu står den på min balkong och väntar på att jag ska köpa julgransfot och pynt. Morgondagens uppdrag efter jobbet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*