Om julskyltning och life issues.

När jag gick från jobbet idag tog jag en mysig promenad med bra musik i öronen. Mötte mamma vid Kungsträdgården och myste längs NK för att se på den årliga julskyltningen. Hade inte särskilt höga förväntningar efter det jag hört från andra men oj, jag tyckte skyltningen var supermysig. Det stod saker om ”peak-proof gifts” och så var det proppat med tjocka tomtenissar som liksom var bollformade. Helt feta och underbara. Det enda som var lite provocerande var en snuskig liknelse om att tomten skulle vara en bläckfisk med många armar för att hinna fixa allt inför jul. Liknelsen gestaltades av ett skyltfönster täckt av en stor orange tomtebläckfisk som klippte och sydde och målade och fixade med alla olika armar. Riktigt äckligt. Annars- underbart.

Sen mös vi runt i lite andra affärer och jag letade nyårsklänning utan resultat. Får väl gå i mjukisbrallor eller naken när det nalkas. Fyfan.

Imorgon kommer det någon gubbe hit som ska fixa mina element. Oklart varför.. Men det tvingar mig att jobba hemifrån. Så jag funderar på om jag ska get my hopes up och hoppas att ”någon gubbe” egentligen är en förbaskat snygg karl så att jag borde vara snygg eller om det i själva verket bara är ”någon gubbe” och att jag kan gå runt i onepiece när jag ändå är hemma… Håller jag förresten på att bli lite hes och snorig? I sure hope not. Imorgon är det ju latin fusion. Och sen är det ju jul och allt detdär. Förbaskat onödigt att bli sjuk nu. Vilka life issues man har.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*