Intresseklubben sprängdes av överbelastning när dethär inlägget publicerades.

Den här torsdagen började fint. Med julkalender och julgranssken och god frulle. Och så mötte jag Johanna på tunnelbanan och kramades och pratade lite. Fin start. Sen har jag jobbat. Satt upp adventsljusstakar på kontoret. Och på lunchen gick jag och köpte ekologisk pepparkaksdeg och rioja-vin. Solen sken.

Efter jobbet mötte jag mamma. Åkte till Rönninge, blev bjuden på god middag och höll sedan i mitt danspass. Missade pendeltåget och fick istället skjuts av snälla mami till Hallunda där det luktade braj. Pratade med Lotta hela tunnelbanefärden. Handlade yoghurt, kom hem, duschade och hamnade framför lite Dexter. Vill titta mer men inser att klockan är för mycket. En lång dag väntar imorgon (avslutas med julbord med jobbet!) och sedan är det helg med julpyssel och födelsedagsfirande och mer julpyssel. Underbart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*