En rätt vanlig onsdag.

Har precis druckit vatten. Världens godaste dryck i hela världen. Nu fyller det min mage och kyler ned min kropp.

Idag har i övrigt varit en onsdag, en rätt vanlig sådan. Jag har jobbat och blivit klar med ett projekt som ledde till att jag gjorde en segerdans inför två av mina kollegor. Kändes bra. Sen har jag sytt en liten vetekudde, sett några avsnitt av Dexter, ätit senapssill till middag, fixat med hemsida inför ett kommande projekt (I will let you know) och tagit en fetingpromenad. Mitt på Liljeholmsbron kände jag mig ägd. Fick nämligen syn på skylten med texten ”IT’S A SIGN” (som jag fotade för några dagar sedan) och kände att mitt liv sög rätt så mycket. Men jag pratade med Lotta under min promenad (som delvis var en joggingtur inser jag nu) och kunde garva åt allt istället. Inser att vänner är viktigast av allt. Det är fint att ha någon att prata med. Och skratta med när det behövs.

När jag kom hem blev jag liggande på sängen en stund. Fick inte ens av mig reflexvästen. Försökte tänka en stund. Och sen tog jag megavarm dusch och drack vatten. Världens godaste dryck i hela världen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*