Dan före dan före danjagälskarmestpåhelaåret.

Dan före dan före danjagälskarmestpåhelaåret.

Jobbade i Stuvsta fast jag inte ville. Men jag var så illa tvungen. Sitta själv på ett kontor två dagar innan julafton framkallar inte bara rastlöshet men grav depression. Jag hade dessutom en champagneflaska att hämta i Stuvsta. Råkade vinna den på något slags ”bubbel-lotteri” i förra veckan. Tack så mycket liksom.

På lunchen flängde jag och Linda iväg till Huddinge centrum. Jag impulshandlade en väska som jag numera funderar på om den skulle, i alla fall för en stund, kunna ersätta tomrummet i mitt liv som annars borde fyllas av en karl. Jag är lite kär i den tror jag.

Åkte trots allt en sväng in till kontoret i stan på eftermiddagen. Mötte sedan Thessi och gick och fikade. Promenerade runt lite förstrött i affärer. Funderade på om man borde tapetsera en vägg med böcker för att folk ska tro att man är smart. Och jag fick en fin klapp (egengjord polkagrisstång!!) och ett fint kort. Tack fina, snälla Thessi. Du är ta mig tusan en av de bästa människorna jag vet.

Idag har jag dessutom sagt upp mitt Eurocard. Det guldiga lilla kortet har stått för många taxiresor i mina dagar men den senaste fakturan på ynka 241 kronor för taxi och en öl någonstans kändes dock för futtig för att fortsätta ha kortet i rullning. SÅ HEJDÅ.

Och igår kom en julhälsning från mina fina värdföräldrar i Taipei, Taiwan. Judy och David (ursprungligen från Ohio) har tänkt på mig och skickat en fin resumé av deras år. Jag blev rörd och lycklig, tack! Jag lovar att hälsa på.
Jag mejslar på julmusik och fixar. Imorgon åker jag nog till Rönninge direkt efter jobbet. Har en känsla av att det kan bli på tok för sent annars! Så. Dags för julalftonsplanering. Vad sjutton ska man ens ha på sig?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*