ulandsproblem, upprörande tv-serie och inhandlade julklappar

Jag har inget vatten. Det är avstängt. Utan förklaring. Utan lapp i trapphuset.

Bara en tappvattenkran märkt ”friskt vatten” på gatan (som det kändes pinsamt att gå till så jag behövde prata i telefon när jag kom smygandes med min vattenflaska för att fylla på).

Jag kan inte duscha (och således kunde jag inte träna idag). Inte diska. Inte spola på toaletten. Jag fick dricka mjölk (!) till middagen. Vad är det här? Jag är handikappad. Och jag går och drar i kranen på diskhon varranan kvart. En öppen kran men ingen stråle. Bara ett tomt, borrande, ljud nedifrån rören. När kommer mitt vatten tillbaka? Detta är ju nästan inte ens ett ilandsproblem. Tvärtom. Ulandsproblem är vad det är att inte ha vatten.

Och Dexter, säsong 4, är slut och jag var så upprörd efter sista avsnittet att jag var tvungen att ringa Moa och beklaga mig. Hon förstod. Tröstade och förklarade att det ”blir bättre om några avsnitt”. Vi ska förresten på bio imorgon. Mysigt.

I övrigt har jag handlat alla julklappar. Hurra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*