Sova kan man ju göra när man dör.

De senaste dagarna har jag varit omringad av väldigt fina människor från lite olika delar av världen. Människor jag inte träffat på länge men tycker väldigt, väldigt mycket om. Så jag har sovit för lite, druckit för mycket och samtidigt haft väldigt mycket att göra på jobbet. Hur jag fått ihop det vet jag inte men det har varit några intensiva dagar. Bland annat var jag med och uppträdde när Up with People hade ett event i Stockholm (eventet var anledningen som fört de fina människorna hit) igår kväll. Det blev show (och musiken fick mig att minnas, inspireras och bli lycklig), mingel och middag. Och vin. Vin och kramar och sånt. Underbart. Och sedan förflyttade vi oss till en bar och slutligen taxifärd och efterfest med pruttkudde, rödvinsfläckar och amerikaner som pratade svenska.

Vaknade av att jag försovit mig och undrat hur allt hängde ihop. Gick skrattande med morgontrötta (och kanske fortfarande fulla) vänner till tunnelbanan och kramade dem hejdå när jag åkte vidare till jobbet. Att jag sedan jobbat typ elva timmar är en prestation utöver det vanliga. Vet inte hur det gick ihop heller. Så nu ska jag stänga ned för idag. Godnatt.

En reaktion på ”Sova kan man ju göra när man dör.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*