rödlila raggmunkssmet och en vit månad som blev 1/2 vecka

Nicklas och Helena kom hit på middag och vi lagade rödbets- och morotsbiffar som blev så patetiskt o-biffiga att jag skämdes. Det hela resulterade i en rödlila raggmunkssmet i stekpannan och mina gäster tittade skeptiskt på mig. Men gott blev det. Och mitt försök till en vit månad slutade efter en halv vecka för vi drack vin. Och så tittade vi på bilder från bröllopet (950 st hurra) och från bröllopsresan. ”För när jag var på Bali…”.

Min bror och svägerska (!) har precis kilat och jag har tagit en satsumas-paus för att få upp lite energi. Nu ska nämligen halva mitt kök diskas. Och egentligen skulle jag vilja gå ut och få lite luft. Men det kommer ju inte hända. Smäller nog upp balkongdörren på vid gavel istället. Mål: diska klart på 20 minuter för att kunna ta bort smink och borsta tänder på ytterliggare kanske 10. Så om 30 minuter ligger jag nedbäddad (med öppen balkongdörr) och tittar på Dexter. HELT OK.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*