Mos.

Helt mosad i soffan med mjukisbyxor, vetekudde, filt och sista avsnittet på Dexter, säsong 3, avverkat. Kom hem från Göteborg idag och har dessvärre dragit på mig någon slags liten förkylning. MEN. En lugn och degig kväll hemma idag ska rädda mig från detta och jag planerar att bli frisk ungefär till helgen. Har massor att stå i både på jobbet och hemma. Till exempel ska jag ha mysigt glöggmingel med några tjejor här på söndag så innan dess ska det ha städats och bakats och julpyntats. But on the other hand är det ju sånt som är mys att stå i.

Svängde förövrigt in förbi Gamla Linköping idag när Eva och jag raceade tillbaka mot Stockholm. Jag ville minnas Cloettas chokladbod som låg där så vi letade oss fram till den. Herregud att det gått tio år sedan jag bodde i Linköping. Men jag kände igen mig och blev lite nostalgisk även om vi bara stannade till en supersnabbis. Köpte andra hands-sorterade skumtomtar som jag tänkte göda mina vänner med på söndag. God, if you can’t make me skinny, please make my friends fat. Pefekt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*