LUR, 10 points. – Nej, oändligt.

Igår kom Johannes och hälsade på.  Jag fick middag och fint vin och ljus med glitter i. Som en alldeles extra fin julafton. Vi drack öl och döpte min växt i köksfönstret till Kenta 3000. Med all rätt, det är ju en planta för framtiden. Och så spelade vi Alfapet. Med egna regler. Man fick hitta på nya ord så länge man kunde argumentera för dem och sälja in dem tillräckligt bra hos den andra. Det spårade snabbt ur. Till exempel la Johannes ett C på sniskan så att det blev ett U med oändligt poäng.

Idag kom jag hem efter jobbet och lagade kantarellsoppa. Och sen har jag vart ute och sprungit, städat lite och pratat med Lotta om busiga saker och så har jag planerat mitt liv litegrann. Försökt få i ordning på allt som händer framöver. Min hjärna höll på att sprängas av överbelastning men nu har det mesta antecknats ner i min kalender, viktiga mail har skickats och hjärnan får vila.

Imorgon väntar en lång jobbdag och sen är det ju nästan helg. Men mycket ska hinnas innan dess och sova ska jag ju bestämt göra när jag dör. Men idag har jag gjort tillräcklig nytta. Nu blir det Dexter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*