Lördag

Igår jobbade jag halvddag. Avslutade med trevlig lunch tillsammans med Evapå Restaurang S i Solna. Alltid lika god mat och igår blev det fiskgryta för min del. Nahm. Åkte hem, skickade iväg något sista jobbmail och stängde för dagen. Denise och hennes lillasyster Isabelle kom över och vi drack te och pratade. Isabelle hoppade runt som en sockerhög unge. Det var det hon var för jag hade bjudit på kakor.

Gick ut och åt med mamma, pappa och en vän till dem. Vi åt på en etiopisk restaurang vid Skanstull och när pappa och hans vän gick (de skulle se Bob Dylan på Globen) satt mamma och jag kvar och spånade över vilken bio vi skulle gå på. Men ingen film verkade kul så vi åkte hem till mig. Såg Henry Poole was here och spelade Alfapet. Vi var trötta som galningar och spelomgången tog nästan två timmar. Och som vi fnissade. Hela tiden åt konstiga saker. Och tillslut åkte mamma hem och jag däckade.

Idag vaknade jag av mitt alarm som gick klockan 8. Snoozade en timme och gick ut på en promenad.


Jag satt på en bänk vid Vinterviken och lyssnade. Och så lämnade jag en uppmaning till nästa person som passerar bänken.

En timmes morgonprommis och sedan hem för frulle. Sedan har jag inte gjort ett skit. Sett på Dexter bara. Och snart kommer Felix och Johanna över för lunch.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*