Första advent. Åh.

Till en början kändes det lite ensamt att vakna idag. En tom, tyst lägenhet. Och jag. Jag och tystnaden och tomheten, och så advent mitt i det där. Men sen satte jag på julmusik och kaffe. Och tände massor med ljus och drog på mig nytvättad onepiece och kokade ägg (som när jag åt det såg ut som ett hjärta och det var så fint så jag blev alldeles till mig). Och så öppnade jag första luckan i Bamses adventskalender (men ifrågasätter naturligtvis varför inte lucka 1 borde öppnas den första december).

Sen kändes allt bättre. Och nu fylls magen med kaffe och en hembakad pepparkaka. Så fort härligheterna sjunkit ner ordentligt ska jag gå ut och springa. Och sen blir det lite småfix innan mina fina tjejer kommer hit och glöggmyser med mig. Åh, vilken fin dag.Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*