and when they come home at night they say; I love you baby

Fin lördag (som förutspått). Storstädning i lägenheten. Sedan loppis i Kungens Kurva med Thessi och Moa. Köpte ingenting eftersom mina två kumpaner var mindre intresserade av loppis och mer intresserade av livet efter loppis och således stressade mig därifrån rätt snabbt. Nåja. Handlade istället julklappar i Skärholmen med Moa. Tydligen hade det skett lite rån och bilbrand och sånt där idag (det tisslades och tasslades av biträdena på Åhlens) men det fick jag inte reda på förrän när Moa smitit ut ur min lägenhet och jag hamnade framför TV4’s 22-nyheter. Spännande.

Hursomhelst blev det julklappar inköpta och lite ännu fler beställda på nätet när vi kom hem. Har två personer kvar att köpa till men klappar till hela familjen är klart. Lovely!

Och jag och Moa bakade pepparkakor (isbjörn-, kamel-, krokodil-, giraff-, och lejonformar inköptes på Åhlens idag) och pratade om en resa vi planerar. Och så har jag handlat för glöggmyset imorgon. Det är ju första advent och allt.Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*