Tisdagstapas

Kan någon komma och diska min lägenhet? Den är fylld med disk. Och den är tom på Markus. För han gick precis. Vi drack vinet som han tog hem från Schweiz för snart två år sedan. Vi har sparat det så länge. Och ikväll drack vi det. Det var gott. Och vi åt ost och korv som vi handlade påväg från jobbet. Tänk att vi inte umgåtts privat på typ ett halvår. Blir väl tillräckligt när man ser varandra hela dagarna på jobbet. Men vi pratade om allt. Om vad vi gör om tio år och om vad vi gjorde för ett år sedan. Och om kärlek och framtid och sånt. Och nu sitter jag med diskfylld lägenhet och önskar att jag hade någon som ville komma hit och diska. Eller som alltid bodde här och ägnade dagarna åt att diska och städa efter mig. Fint det skulle vara.


En reaktion på ”Tisdagstapas”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*