Ingen idé o grunna på.

Har fyllt magen med blåbärste som gjort mig varm och redo att lämna kontoret och bege mig ut i hösten. Det är ju lite kallt nu. Det märkte jag på lunchen idag när jag begav mig till centralen och mötte Andrea. Hon skulle filma lite miljöbilder av Stockholm. Tråkigt nog var jag tvungen att avlägsna mig rätt snart men jag lurade iväg henne mot Gamla stan och lät henne klara sig bäst hon kunde. Och det kunde hon.

Jag har lyssnat på Christer i P3 idag. Temat var Mammor (och jag tänkte att min mamma är ändå bäst) och de ringde upp en mamma som var 104, snart 105, år gammal. Hon sa söta saker som gjorde min glad. Till exempel:

Varför ska man leva, varför ska man dö? Ingen idé o grunna på.

Nu ska jag stänga ihop datorn och bege mig. Ikväll ska jag äta fisksoppa och dricka vin med några fina tjejer. Bra onsdagssysselsättning.

En reaktion på ”Ingen idé o grunna på.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*