Fint.

Igår var en förbaskat fin fredag. Solen sken och det var varmt och alla på jobbet var glada (för det var ju fredag) och vi åt tårta i solen (för Anne fyllde år) och hade t.om. möte utomhus (för solen sken ju) och jag gick runt och sjöng och kände att allt var nice. Och efter jobbet mötte jag Charlotte och vi lagade tapas och drack vin och pratade och umgicks och insåg att detta var första gången vi träffades bara vi två. Men smarta som vi är har vi insett att om den gemensamma vän som fört oss samman ligger oss båda väldigt varmt om lilla hjärtat så skulle vi nog trivas bra ihop bara vi också. Nu är det ju dessutom så att vår gemensamma vän, och min bästa kusin, flytt till sydligare breddgrader. Men vi  skålade för henne och drack nog ett eller annat glas i hennes ställe också. Och så kom vi på att vi borde gå ut så vi  sminkade till sminket och tog på oss klackskor och lämnade lägenheten.

Idag vaknade jag till en lite stökig lägenhet. Men det gjorde ingenting. Och morgonkaffet dracks på balkongen i stekande sol och tidningen lästes och livet var nice. Och sen har jag gått på loppis och ätit middag hos Nicklas och Helena. Vi grillade och jag var övertrött men det var trevligt och mycket flams.

Nu är jag hemma. Och det är tyst och lugnt och jag är trött och längtar till imorgon. Så det är dags att stänga av hjärnan och somna. Godnatt.

En reaktion på ”Fint.”

  1. Åh, nu nörjar jag gråta. På riktigt. Inte för att jag önskar att jag kunde vara där (eller, jo lite det också) men mest för att ni båda är de bästa människorna jag känner och det gör mig så glad att nu gillar varandra. Det är fint när människor man gillar gillar varandra. I heart you.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*