En viktig oviktighetslista om tequila, broccolisoppstänk och tanter.

• I lördags hade jag en trevlig kväll tillsammans med Lotta och Moa. Klockan hann bli ett innan vi tog på oss klackskor och lämnade min lägenhet. Lagom mycket vin i kroppen gjorde dock att vi vände i porten och begav oss upp i lägenheten igen. Vi fick för oss att det var så värt att vända, klampa upp för trapporna, låsa upp och tända i lägenheten för att hälla upp varsinn tequilashot. Direktimporterad från Mexico såklart. Så salt mötte mig på hela köksgolvet när jag några timmar senare ramlade in i lägenheten (då hade minsann söndagstidningen redan kommit och låg och väntade så glatt på min dörrmatta).
• Såg en fin artikel imorse som gjorde att jag glömde bort åldersnöja och började längta efter att bli en söt tant. Jag vill baka kakor och dricka kaffe ur en fin servis och spela bingo och höra lite dåligt  (då kan man ju skylla på det om man tycker någon pratar strunt som man helst inte vill ha med att göra) och permanenta håret och ha fina blusar och tala om för folk att det var bättre förr, innan tidsmaskiner och rymdraketer i garaget. Titta: De sista tanterna.
• I Liljeholmen idag (jag fick ett starkt köpbegär och begav mig till Stadsmissionen) insåg jag att man börjat att sälja julsaker och jag blev helt varm och lycklig inuti. Jag längtar.
• Och jag stod och lagade soppa och så hände det som kan hända när man ska mixa soppan slät. Det liksom exploderade av het soppa och vakuum och för högt tryck och jag hade varm broccolisoppa över hela mig. Speciellt över mina nya mjukisbyxor som jag inhandlade på barnavdelningen (och ändå är de för långa) på H&M idag.
• Jag har börjat läsa Svålhålet igen. Har visst glömt lite hur den var men oj den är älskvärd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*