Bröllop

Städat, duschat, lagat rödbetssoppa och röd vinbärspaj (och avnjutit detta tillsammans med mamma, pappa och Diane), tittat på bilder, fått en lampa uppsatt i hallen, kramats hejdå, diskat och pratat med Ullis i telefon.

Och sen öppnade jag balkongdörren och sjönk ner i sängen.

Andas lite. Första lugna stunden efter dagens städning och hemkomst. För att inte tala om första lugna stunden efter gårdagen.

Igår gifte sig nämligen Nicklas  med Helena,

Jag var tärna och fotograf och enormt stolt syster.

De var så fina. Det var så fint. Och trevligt. Och jag och Felix höll tal och massor andra också och det var så trevligt och fint och man såg i ögonen på Nicklas och Helena att det liksom bubblade kärlek däri. Och inte en enda gång var jag avundsjuk fast jag borde vara det. Jag var bara lycklig för deras skull.

Förutom att jag försov mig (tack Wordfeud som vibrerade till och väckte mig!) så flöt allt på som det skulle under dagen. Helena och jag var hos en frisör och blev fina i håret, begav oss till Helenas syster och blev sminkade och hämtade upp Stoffe (brudmarskalk), Nicklas (brudgum) och Tobias (best man) på vägen till kyrkan. Där bytte vi om och fotograferade innan vigseln ägde rum. Och utan konstigheter blev de man och hustru och trots att jag tänkte att ”oj oj vad mycket snack det är om Gud och Jesus, det kommer jag aldrig att fixa själv”, så var det oerhört vackert. Felix och Helenas syster Camilla spelade Annies song i kyrkan och jag blev rörd. Och Nicklas och Helena kysstes. Två gånger. Som en bonus. En extra  fan vad jag älskar dig-kyss.

Och det blev fest och skoj och dans. Och vi gjorde en flashmob! Den berättar jag kanske mer om. Sen. Här kommer istället en handfull blandade bilder. Totalt blev det ca 900 stycken så jag har en del att gå igenom.Nicklas och Helena; tack för att jag fick vara er tärna. Och tack för att ni finns och tvingar mig att ha presenter varje gång jag hälsar på och tack för att ni är de ni är. Ha det underbart på Bali. Och ha ett förjäkla underbart liv också!

3 reaktioner på ”Bröllop”

  1. Jattefina bilder Annicka!! Onskar vi kunde varit dar o fira med Nicklas o Helena…
    Harligt med hostbrollop!
    Grattis igen Nicklas o Helena!!!!!!!

  2. Wowii!! snygga pic’s och ruli text. Du kan det där med att fota. Sen är det himla tur att posten är bäst med paket ;)
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*