Vi dansade i samma takt, likadana hjärnor som redan tänkt på allt innan någonting hänt

Det är torsdag och det dricks vin igen. Blir lätt så när boxen står där och bara bjuder in. Nöjet i att vrida om öppningstappen gör det ju inte precis enklare att låta bli heller. Men i glada vänners lag är vin alltid OK (och trevligt). För idag var Lotta här. Vi lagade mat (kött, som riktiga karlar) och pratade. Tog igen ett par veckor av att inte ha setts alls! Efter ett par timmar (ungefär när det blev mörkt ute) byttes vinglasen ut mot tekoppar.

Nu har Lotta gått och jag funderar på riktigt på att göra mig iordning för att sova. Det blev en försovning imorse (även om jag bara kom en kvart eller så sent till jobbet). Jag lyckades snooza i en hel timme och det ska jag banne mig inte göra om. För imorgon är det dessutom fredag! Puss och kram på det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*