Världens längsta dag.

Världens längsta dag. Som började med tidig morgon klockan sex. Lite sudoku och frulle i en tyst lägenhet utan att väcka Line och Amanda. Mötte upp hela möhippe-gänget och kidnappade Helena hemma hos henne och bror min. Åkte till Strängnäs, gjorde äventyrsbana och spelade paintball, hade picknick och drack massor med vin. Helena var utklädd i 50-talsklänning och med kaninöron och slöja. Hon fick utföra lite olika uppdrag och vi blev således bland annat attackerade av kåta efterblivna danskar (jag  var rädd). Vi hade en jätterolig dag och vädret var verkligen på vår sida. Sunshine, me like.

Tillbaka i Stockholm mötte jag upp Amanda och Line och åkte till en bar där vi mötte några andra och där bandet Rena Rama spelade. De var så jäklarns bra och vi dansade och sjöng och skrattade och drack och jag satt på någons axlar. Allt var fint. Nu är vi hemma, jag är mör och Amanda ligger redan som en fin pärla i soffan och sover. Själv väntar jag på att järntabletten min ska lösas upp lite innan jag kan stupa. Ett glas vatten kanske, sen sömn. Fin, lång, kul (som fan!) dag. Kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*