Rivjärn och frysta hallon

Den här veckan går snabbare än man kan tro. Jag har hunnit med lite allt möjligt. Bland annat har jag köpt världens finaste sittkudde från Indiska. Och så har jag träffat Moa. Vi lagade rödbetsbiffar och jag insåg att jag saknar ett rivjärn.


Hittade ett ytterst litet rivjärn i en låda och tänkte att ”det här är ju bättre än inget” men jag vet inte om det var det. Visst lyckades vi riva rödbetorna men det tog sin stund.

Igår träffade jag mamma och vi var på IKEA (köpte bland annat ett rivjärn i acceptabel storlek) och sen satt vi hemma hos mig och drack te. I vår pratstund/tepaus rotade jag runt lite i frysen och tog fram en matlåda med fiskgryta att tina i kylskåpet under natten. Imorse tog jag med mig den och väl på jobbet ville jag kontrollera innehållet för att veta om den behövde tinas i rumstemperatur eller i kylskåp de återstående timmarna till lunchen. När jag öppnade burken insåg jag att jag plockat fram en burk med frysta hallon, numera halvt upptinade, och inte fiskgryta. Förrädriska frys med hemliga lådor som inte innehåller det man tror!. Så jag gick och köpte soppa. Och nu har jag ätit i min ensamhet och hoppas att huvudvärken som smygit sig på idag ska försvinna.

Klockan närmar sig ett, dags att göra lite nytta. (Och imorgon är det fredag).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*