Ingenting behöver vara svårt

Har haft en fin eftermiddag och kväll. Började med qigong. Fint och bra. Sen mötte jag världens bästa mamma. Vi åt middag hos mig och sen åkte vi och handlade, begav oss till Rönninge för att jag skulle hämta ett och annat (och så passade vi på att dricka te). Att klockan då var runt 22 och det inte fanns någon logisk lösning inkluderande mig själv, alla saker, bil, osv (oberoende av regn och att jag jobbar imorgon) resulterade i att världens bästa mamma skjutsade mig hem. Så snäll fast hon inte fick ut något som helst av det själv. Hon är bara en såndär fin människa som tycker om när andra har det bra. Hon gör det lätt för sig, som man ska. Ingenting behöver vara svårt. Så länge man är lycklig är livet fint att leva. Godnatt.

En reaktion på ”Ingenting behöver vara svårt”

  1. Vad gör man inte för världens bästa dotter? Det var lätt att bestämma sig. Och då blir livet lätt för det är skönt i själen att göra andra människor glada. Det är faktiskt underskattat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*