huvudvärk och huvudproblem

Huvudvärk (och uppenbarligen allvarliga problemet med innehållet i huvudet eftersom jag precis stavade huvudvärk med e) och sinnesförvirring gjorde det  svårt för mig att åka tunnelbana normalt idag. Glömde nästan var jag skulle på och av och gjorde den härliga nybörjartabben att resa mig från min plats lite för tidigt när jag skulle av så att jag, när tåget hastigt stannade till i Aspudden, ramlade på den stackars sate som satt närmast. Denna stackars sate var söt, hade mörka ögon och talade ett språk jag inte lyckades placera. Rätt i knät på honom föll jag men han fångade mig så käckt och jag sa både ”förlåt!” och ”I’m sorry” (han svarade glatt något oförståeligt) innan jag generat stapplade fram till dörrarna med allas brännande, fnissande (jag hade ju inte gjort mig illa, då får man fnissa) blickar på mig.

Lika förvirrad var jag när jag kom hem till min ytterdörr. Förstod inte att jag behövde låsa upp den med nyckel utan letade febrilt efter var jag skulle knappa in portkoden.

Herregud.

Har dumpat alla mina tillhörigheter i hallen och mig själv i soffan. Jag behöver en paus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*