dancing though you’re not around

Jag började denna söndag med att läsa tidningen och lyssna på radio och äta frukost (allt på en gång såklart). Slängde på mig lite kläder och begav mig till Rönninge.

På pendeltåget pratade jag med en kille från Indien. Han skulle till Södertälje och köpa en Ipad och var lite förvirrad med pendeltågsstationerna. Jag förklarade och frågade var han kom ifrån. Deli, berättade han och fortsatte med att förklara att han bott i Sverige i 7-8 år (”But you don’t speak any swedish?” frågade jag och han svarade lite generat och med tydlig brytning ”Jo, lite, kanske”) och att han doktorerade i tumörbiologi på Karolinska. Fint, tyckte jag.  Och vi pratade lite och mitt i allt behövde jag kliva av så jag önskade honom lycka till med Ipaden och begav mig till mammas och pappas hus. Där väntade Felix och vi slängde in det ena och det andra i bilen (och på hans nymonterade takräcke spände vi fast en säng) och åkte till Aspudden. Åt lunch, hängde allmänt och packade ihop saker.

Felix har precis åkt härifrån. Han tog med sig lite ditt och datt. Växter och kaffebryggaren och lite kökssaker (men mest sånt jag inte använder eller har dubbel uppsättning av).

Nu sitter jag i soffan (har precis städat och är sådär nöjd ni vet) med en kopp te och väntar på att Moa ska dyka upp. Jag ska fota en CV-bild på henne. Och så ska vi äta middag. Mys!


Såhär mys var det igår. Snodde några bilder från Hannah.

En reaktion på ”dancing though you’re not around”

  1. Haha, först tänkte jag oj, har han åkt ända från Indien till Södertälje för att köpa en iPad?

    Jag saknar dig min bästa kusse <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*