Wednesday

Igår åkte jag direkt till Åkersberga efter jobbet. Hälsade på min moster, hennes man och två kusiner till mig (den ena är min bästa, den andra är en bonus). Jag hjälpte min moster med hennes hemsida (herregud hon var ju en riktig hejare på html, jag är imponerad), vi åt dundergod mat, drack väldigt mycket te och så hämtade vi Pernilla vid tåget när hon slutat jobba. Då drack vi ännu mer te och jag fick lite Pernilla-dos som jag behöver ofta (oftare än jag får den). Vi pratade och drack te och min röst försvann och så sov vi. Som två kids brevid varandra och när jag vaknade blev jag serverad värsta lyxfrullen. Nobelkvalitet på smoothien såklart, denna gång med bland annat ingefära och mango, underbar! Och så kokt ägg och te. Hotell Söderberg/Forsblad ordnade till och med skjuts för mig till tåget. Lyx!

En dag på jobbet där jag träffade Linda som jag inte sett på en månad. Konstigt att vara ifrån sina kollegor faktiskt, finns ju nästan ingen man träffar lika mycket som dem när man tänker efter. Och dagen gick snabbt och på vägen hem köpte jag en jättedyr sminkborste.

Nu dricker jag citronvatten som ett mongo. Men det är nog bara för att jag är trött inuti hjärnan. Lite i kroppen också men inte farligt. Snart ska jag städa hela huset, handla och tanka bilen. Men först ska jag dricka mer vatten. Energin behövs.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*