Regn.

Idag var jag ute och gick när himlen öppnade sig. Helt oförberedd var jag inte då det faktiskt regnat lite försiktigt när jag klivit utanför dörren i snabba skor och med musik i öronen. Vände till och med och tog på mig regnjackan. Och tacka gud (eller vem vi nu vill) för det. Det regnade nämligen så mycket att jag inte kunde låta bli att skratta. Men min gore-texjacka är bäst och jag gick och mös som i en koja inuti jackan med huvan på. Helt snustorr var jag under jackan när jag drog av mig den. Fast byxor och strumpor och sånt, det är en annan historia.

Ny sitter i alla fall nytvättad Annicka i nytvättad One-Piece och är nöjd över att solen inte skiner. Kan alltså spendera dagen inomhus utan dåligt samvete. Till exempel gör jag fina tavlor till mitt nya hem. Mysigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*