Karlarna får vänta.

Några saker har hänt

– Jag har flyttat
– Jag har packat upp
– Jag har ätit frukost i mitt nya hem två gånger
– Jag har löst sudoku
– Jag har legat på min spikmatta
– Jag har börjat läsa Naiv. Super. (igen)
– Jag har sett en kvinna cykla och frenetiskt plinga på sin cykelklocka
– Jag har lapat sol, ätit chokladmoussetårta och sjungit jamåhaleva (jag tog ton) i solen
– Jag har ätit fisksoppa med saffran
– Jag har druckit Riojavin

Det där var lite som hänt de senaste dagarna (men de senaste punkterna idag). Ikväll är det fredag och varmt så balkongdörren står öppen och utifrån hörs just nu faktiskt -ingenting. Stojet och fixet och ljuden har liksom upphört. Fredagsstimmet övergick till ”efter-elva-är-allt-tyst”. Bara någon enstaka bil ibland, några avlägsna röster men det är allt. Det är en ljummen sensommarkväll och från lägenheten ovanför hördes för en stund sedan musik. Även den har upphört och den oskrivna ”efter-elva-är-allt-tyst”-regeln verkar hålla i sig. Jag ska öppna balkongen lite till, krypa upp lite längre i soffan och dra till mig någon av alla (hihi) filtar och läsa lite. Imorgon är det ju lördag och jag får träffa Pernilla. Fint. Livet alltså. En liten karl på det här och livet hade varit 110%. Mycket vill ha mer. Äsch, jag ska inte vara girig, jag mår ju bra nu. Karlarna får vänta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*