Första semesterdagen

Första dagen på semestern var en lång och bra dag. Jag vaknade tidigt, åt god frulle och löste sudoku i solen i köket. Lyssnade på Ring så spelar vi. Tog bilen till Södertälje där jag köpte ett och annat till lägenheten (typ skärbräda och soppslev och bunkar och sånt) och hälsade på Lotta som jobbar på JC. Fick hjälp att hitta schyssta jeans och handlade de fast jag kanske inte ens har behovet av ett par. Vi får se om de behålls eller inte.

Köpte kaffe, åkte hem och åt lunch och mötte upp Moa. Åkte till Taxinge slott där vi fikade och njöt i solen. Pratade och hade det mysigt. På vägen hem stannade vi på loppis. Åkte till Södertälje (igen), åt glass vid vattnet och bara hängde. Åkte hem och spelade plump på baksidan. Avslutade dagen med grillning på pappas nya kolgrill. För en liten stund sedan gick Moa och nu är jag trött och färdig att sova. En fin första dag på semestern.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*