Farmorsvisit

Igår hoppade jag och pappa in i bilen och körde till farmor. I min farmors hus mår man bra. För där finns hundratals gömställen för kurragömma och det bjuds på mat och kaffe och mysiga historier i världens bästa fotöljgrupp (bestående av fyra stora snurrfotöljer kring ett runt bord).

Igår bjöds det på kantarelltoast och sedan lax och glasstårta. Riktig fest. Och jag fotade farmor till mitt fotoprojekt (om jag inte berättat om det så gör jag det snart) och fick lite fina saker till min flytt. Bland annat gav hon mig fjorton gråa stengodstallrikar, superfina. Nu kan jag ha massor med gäster, hurra! Och så fick jag en fin skål och en duk och en karaff och lite annat sånt som jag behöver men som farmor har i överflöd och vill bli av med. Tack.

Vi åt också hemplockade tomater och drack lingondricka. Och hittade pappas gamla fotosaker (gamla blixtar, film och negativ). Med mig hem fick jag en bild pappa tagit på en järnväg upplyst av fullmånen. Den ramade jag in när jag kom hem så den är redo för lägenheten. En enastående fotograf min pappa.


En reaktion på ”Farmorsvisit”

  1. Tack för de fina orden. Du är en fantastiskt duktig fotograf du också! Vill jag bara säga ;)
    /PP

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*