Day turns to night, night turns to whatever we want

Gårdagen var en riktigt fin avslutning på semestern. Jag åkte in till stan på förmiddagen för att träffa Line innan hon åkte hem till Danmark igen. Satt ner på caféet i ankomsthallen på centralen en stund och pratade igenom dagarna som varit. Kramade och pussade hejdå på henne och såg hennes tåg bege sig mot Köpenhamn. Själv begav jag mig och mötte upp Lotta och efter ett litet ärende i Solna åkte vi hem till mig. Chillade och bakade biscotti som vi åt tillsammans med varsinn kopp kaffe i solen. Sedan såg vi filmen Limitless (som var lika bra som den verkade!), åkte och badade och drog sedan till Södertälje och åt sushi. En riktigt spontan och trevlig dag alltså. Men framåt kvällen fick jag en fyjävlig huvudvärk och när jag la mig tänkte jag att ”det här kan inte bli bra.”

Idag vaknade jag med en ledsen känsla i kroppen. Huvudvärken var i princip borta men kroppen kändes tung och huvudet med. Jag kände mig konstigt ledsen men utan att veta varför. Förmodligen hade jag drömt något sorgset men jag minns inte vad. Pallrade mig i alla fall till jobbet och var inte alls så trött som jag misstänkt. Och dagen gick ju fort. Men sen gick det illa. På vägen hem (när jag promenerande närmade mig centralen) fick jag mitt livs ondaste mensverk (?). Det var ungefär som om min livmoder ville döda mig inifrån, långsamt. Jag måste sett ut som en idiot där jag halvböjd framåt grimaserande haltade mig fram och nästintill hyperventilerade genom centrala Stockholm. Men jag kom fram till tåget, beklagade mig för Nicklas i telefonen som råkade ringa. Och sen gick smärtan från 100% till kanske 70%. Så jag klara mig hem utan större problem. Låg i sängen med vetekudde en stund och läste Bamse (min första tidning i min impulsbeställda prenumeration kom idag!) innan jag betalade lite räkningar och lagade middag.

Magen är tillbaka men jag är fortfarande svettig av smärtan. Ser för övrigt att det börjat duggregna så jag ska nog ut och cykla lite. Behöver frisk luft (och motion!). Kanske cyklar och badar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*