Dagens ord: Björnunge

Igår var också en fin dag. Pappa och jag cyklade runt Uttran. Pappa cyklade snabbare än jag. Jag cyklade och tänkte på livet och pappa cyklade och tänkte på cykling. Nice vare i alla fall. Vi åkte förbi får och hästar och människor och två sniglar som gökade mitt i skogen (jag trodde sniglar bara hade sex med sig själv så detta blev lite av en upplevelse).

Sen åt vi lunch och jag satt vi symaskin några timmar. Sydde massa kuddfodral och fixade lite annat. Fint blev det. Och mamma kom hem och Nicklas och Helena kom och hälsade på. Nicklas hjälpte mig med datorn, såg till att vi räddade alla filer. Nästa steg är att installera om Windows och det ”får jag minsann läsa manualen och klura ut själv” för Nicklas och Helena behövde minsann åka hemåt efter lax och äppelpaj. Hursomhelst är jag lättad. De tusentals bilder jag samlat på mig det senaste året är nu safe. Andas ut igen.


Gör lite reklam för NASA och Up with people.

Idag tänkte jag gå upp tidigt. Men det hände ju inte. Drömde istället konstiga drömmar och vaknade halv tio. Och nu har jag semester och sitter och segar vid köksbordet. Dricker kaffe och lyssnar på P. Har löst sudoku (den lätta) och NIAN längst bak i Kulturdelen av dagens SVD. Ordet med alla nio bokstäver är idag Björnunge. Det tyckte jag var fint.

Dags att ta tag i dagen. Kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*