Att inte kunna sova. Och så lite om huvudvärk.

När jag vaknade var klockan 4.30. Jag hade fel kudde under huvudet. En såndär kudde som finns i sängen som prydnad, inte som för att sova på. Det är inte ens rätt sorts örngott. Besvärad famlade jag rätt på den riktiga sovkudden och bytte ut den felaktiga. Men inte kunde jag somna om för det inte. Hade en dålig känsla i kroppen. Gjorde 130 situps och tog en bok jag lånade på biblioteket igår och kröp ner i sängen igen. Om jag inte kan sova kan jag väl passa på att läsa lite. Så jag läste mer än halva boken och så sov jag någon timme till. När jag sedan vaknade hade jag lite ont i huvudet. Men det gjorde inte så mycket. Gjorde frulle och nu ska jag ut och gå tänkte jag. Hoppas den dumma huvudvärken försvinner, annars kommer jag argt skylla på mammas kontor för det var när jag satt där igår som huvudvärken kom smygande. För om huvudvärken försvinner är det en bra dag. Jag ska till exempel äta lunch med Johanna (som jag inte träffat på alldeles för länge) på Kaknästornet. Och så ska jag gå på ett roligt träningspass som förmodligen innebär att jag kommer få dansa av mig rejält. Wie!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*