We’re young enough to say; this has gotta be the good life

Världens mysmorgon. Vaknade och somnade kanske tio gånger i en varm säng mellan klockan 7 och 8 och beslöt tillslut att kliva upp. Tog en promenad. Asfalten vart fuktig och i luften hängde regn och gjorde det enkelt att andas. Så jag lyssnade på musik och traskade på. Körde lite intervaller och måste sett ut som en annan idiot men det struntade jag i. Gick min sista bit i skogen. Där hittade jag både hallon och smultron och blåbär som jag delvis stoppade i munnen och delvis plockade med mig hem.

Med blåfläckiga fingrar och mjölksyra i benen kom jag hem, tog in tidningen och satte mig med en stor kopp te och yoghurt i soffan och löste sudoku. Nu har jag precis skypeat lite med pappa och de andra i Jättendal.

Om en timme ungefär kommer Thessi och Moa. Vi ska spela plump och laga pannkakstårta. Fira att det är måndag. Och ikväll åker jag till min favoritkusin och myser. Det är en fin dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*