Tillbaka i verkligheten.

Ett par dagar i ett rött hus med vita knutar, mitt i skogen, med Thessi. Vi har spelat plump och promenerat och cyklat på rostiga cyklar som man fick leda upp för grusbackarna. Vi har grillat korv över öppen eld vid sjön, legat på bryggan i solen och lyssnat på kor, fåglar och vattenkluck, spelat UNO, sett på flera Harry Potter-filmer och druckit te. Vi har också sovit på altanen, lagat pizza, solat, plockat blåbär och blommor och bara njutit av tystnaden. Det mesta har vi gjort iklädda varsinn One Piece.

Idag åkte vi till Hudiksvall och myste runt innan vi åkte hemåt igen. Egentligen hade vi nog kunnat stanna där uppe ett tag till. Jag skulle behövt stänga av mobilen och isolera mig på riktigt tror jag. Ta en paus från allt. Man behöver det. Men civilisationen kallar. Imorgon väntar exempelvis en skoj fest jag inte vill missa. Och min favoritmoster kommer över imorgon förmiddag. Ska hjälpa henne med lite hemsidesaker.

Ett tomt hus väntade på mig när jag kom hem. Mamma och pappa och en av mina  bröder mötte vi ungefär i höjd med Kista. När jag och Thessi åkte ner åkte de nämligen upp. Så tomt hus. Det firade jag med mango och ännu mer Harry Potter. Och nu ska jag sova. Godnatt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*