Saffransglass och Harry Potter-maraton

Hade en mys dag på stan med Moa och Thessi idag. Gick runt i lite affärer (jag köpte en svart kuvertväska för 30 kronor på Emmaus) och hamnade på ett café på söder. Där åt vi saffransglass i fina coupeglas och folk som gick förbi var nyfikna och frågade både det ena och det andra (t.ex. vad det hade varit för något i våra tomma glasskålar eller vad huvudmassage-grejen Thessi fiskat upp ur sin väska och fått mig att utöva på henne var för något).

Nu pågår en mysig kväll hemma i ett tomt hus. Bara jag och just nu lite fin musik. Har ätit lax- och mangosallad och tittat på Harry Potter. Nu har jag under denna vecka tittat på alla Harry Potter-filmer som finns, och imorgon ska jag och Denise se den nya, sista, på bio. Jag längtar men känner mig sorgsen att det blir den sista.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*