P-bot och jag flyr stan

Jag fick en P-bot idag. Mitt livs första. Men det gjorde inget. Jag och Pernilla hade druckit kaffe och ätit äppelbitar på pappas kontor och jag glömde p-skivan när jag parkerat. 45 minuter på en halvfull parkering kostade mig 400 kronor. Men det gjorde inget. Värre saker har ju hänt och jag har det ju ändå fint i livet.

Imorgon bitti åker jag och Thessi till norrland. Vi tar med oss One Piece och badkläder och böcker och ungefär inte så mycket mer. En paus från Stockholm, vardagen och andra människor i ett tyst hus i skogen. Så ikväll blir det, förutom en väl efterlängtad promenad med Lotta, till att slänga ned lite saker i en väska. Klocka 8 imorgon bitti hoppar jag in i bilen och far. Mys.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*