Nobelpris-smoothie, massa fix, grönsakssoppa och svett

Den här fina dagen började alldeles utomordentligt bra. Åkte nämligen till Pernilla igår, åt god mat (räkor som jag crave-at jättelänge!), såg på True Grit (bra film!) och bara myste. Idag sov vi ut och ”den som vaknar först väcker den andre”-regeln vi införde som kids hänger fortfarande med. Så vi klev ur sängen, klädde inte på oss så mycket för solen sken, och tog en morgonpromenad. Handlade nödvändigheter och avnjöt en lyxfrulle (med bland annat Pernilla-lagad Smoothie som borde få nobelpris!) på verandan i solen.

Sen jag kom hem har jag hunnit med både nytta och nöje. Har både handlat och vattnat blommor och fixat med allt möjligt. Packat och till och med städat. Och solat och pratat i telefon med alla möjliga och fixat hemsida och skött lite bank- och tråksaker. Och lagat grönsakssoppa har jag gjort. Som jag åt framför Friends. Och nu har jag skrivit ut lite biljetter och papper inför resan imorgon och sitter med en kaffe jag ångrade att jag drack så mycket av. Reslutatet blev nämligen att jag sitter här och svettas. Fast det kanske är lika bra, jag och Lotta ska ju ut och gå om en stund så mer svett blir det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*