En grill-låda, muskelkraft och en klänning

Det var en helt okej bra dag idag. Efter jobbet åkte jag och pappa och Timothy på picknick och grillade korv på en grill-låda som min pappa har ägt så länge jag lever. Nu är den rostig och jag tror på riktigt pappa funderar på om det är dags för de båda att gå skilda vägar. Låta grill-lådan och pappa vandra vidare i livet. Åt varsitt håll.

Det var i alla fall mysig picknick vid vattnet med solnedgång och massa hundar som gick förbi varannan kvart.

När vi kom hem åkte jag ut på en cykeltur. Har inte tränat på flera veckor pga sjukdom och så vidare. Fy jävlar vad skönt det var. För första gången på månader kände jag energi i mina muskler. På grund av dåligt blodvärde (järnbrist) har jag länge kännt mig lite som en kärring när jag rört på mig. Orkat mindre för att uttrycka det klart. Men idag är första dagen jag känner att jag har mer kraft, att järntillskottet jag trycker i mig faktiskt gör något gott. Hurra, här ska det cyklas snabbt!

Såhär ser en av de fina klänningarna ut. Den åker jag i till Gotland imorgon. Det är btw tid för mig att packa klart så att jag kan gå och lägga mig.

2 reaktioner på ”En grill-låda, muskelkraft och en klänning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*