En galen helg och en liten måndag på det

Så är jag tillbaka på banan. En fet helg i Danmark, med bulor och skrapsår från ingenstans och en bakfylla som pågick i två dagar. Vi misstänker att jag blev drogad and therefor ska jag varken supa eller lite på främlingar på ett jävla tag. Har aldrig mått så dåligt som jag gjorde i lördags. Och jag minns ingenting från the night in Copenhagen. Det var lite som från filmen The Hangover, med små glimtar som kom tillbaka här och där, ett upphittat kvitto som vittnade om en taxitur, märkliga fyllebilder osv. Men trots det lilla missödet mår jag bra och hade en underbart mysig helg med mina danska, finska, svenska och tyska vänner.

Kom hem sent igår och idag har jag spenderat dagen med en amerikansk vän som är här på besök. Myste runt i gamla stan och hängde sedan på Gröna Lund (5-kamp!) där dagen sedan avslutades med Alice Cooper. Det var nice. Men det vore också nice med lite sömn. Imorgon ska jag ju ändå jobba. Godnatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*