En fin onsdag.

Efter jobbet idag trillade jag in på Topshop och köpte två klänningar och solglasögon. Och sedan trillade jag in på H&M och köpte ett par röda örhängen. Äntligen, äntligen, äntligen hittade jag något rött som jag cravat efter ett tag nu. Helt glad och nöjd blev jag av de röda örhängena. Och så handlade jag trosor med volanger för såna ville jag ha. På en halvtimme hade jag impulshandlat (fast ändå inte för alla saker var sånt jag behövde då jag råkat ut för trasiga solglasögon, viktminskning samt ett oförklarligt och plötsliga behov av något rött) och jag kände mig förbaskat nöjd.

Mötte upp Thessi och bjöd henne på middag på Fridays. Gott och fett och kanske inte helt LCHF men på söndag är jag klar så lite fusk orkar jag inte hejda mig själv för. Sen smet vi iväg till ett fik och tog en kaffe. Med grädde såklart.

När jag kom hem väntade ett paket på mig. Med skoj saker från Yves Rocher. Solkräm och duschcreme och ett nagelserum och ögonbrynspenna. Och så en fin sjal och en än sålänge obetald faktura.. En fin, fin dag som avslutades med en tur till Södertälje i Jaguaren med Timothy och pappa. De åt glass och jag blev avundsjuk (men inte tjock) som lät bli.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*