You say you understand, but you don’t understand

LCHF tre veckor. Minus fem kilo. Hej och hå, ett par veckor till och sen får det vara nog. Jag längtar efter apelsinjuice och mjölk i teet.

Fick en väldigt stark känsla idag när jag av någon anledning flängde runt i vardagsrummet. Jag skulle vilja köpa något rött. Kanske en tröja. Eller en tavla. Eller en väska. Strumpor? Jag vet inte vad. Ska ge mig ut på jakt. Jag vill ha något rött med lite historia i. Kanske slinker jag in på någon second hand-affär efter jobbet imorgon.

Nu ska jag läsa ”Tänk som en turk” och sova. Imorgon går tåget 07.00. Godnatt.


I köket hemma på kusinkalaset igår var det så fint ljus. Matos och fint ljus brukar kombineras bra. Som här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*