utelåst och bilder

När jag kom hem idag insåg jag att det stora, tomma och låsta huset var ganska svårtåtkomligt utan nycklar. Av någon anledning missade jag att få med mig mina nycklar igår. Helt vansinnigt olikt mig. Och det fick jag äta upp. Vände upp och ner på min väska utanför ytterdörren, höll mig från att börja grina som ett barn och plingade hoppfullt på hos vår granne. Den enda extranyckel de hade var till vårt gamla lås. Score. Så jag ringde min snällaste i världen storebror Nicklas. Han och Helena bröt sitt äta-godis-och-leta-sista-minuten-resor och körde ut till Rönninge. Dörren låstes upp och vi grillade lax och zuccini. Mys och gott och trevligt och snällt att de kom. Tack!

Nu ser jag lite halvt på film, oerhört pigg efter för mycket kaffe för sent på kvällen. Imorgon är det söndag. Det ska bli en bra dag. Den här bara försvann ju. Sov ju till kvart över ett. Oj oj. Men det var en rolig dag igår. Väldigt chill. Men mys. Vi badade och allt.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*