Symani, en älg och tusen myggbett

Idag har det både regnat och stekt. Och jag har sytt. Det var väldigt länge sen och jag har nog Johanna och Anki (som köper second hand-kläder och syr om dem för att sedan sälja de nya plaggen) att tacka för inspirationen. Fotade nämligen deras klädkollektion för någon liten vecka sedan.

Hursomhelst började det hela med att jag klippte av ett par trasiga jeans. Men de var trasiga nästan högst upp i grenen så det slutade med ett par minimala jeansshorts, ungefär såna som man ”påtar med i trädgården” (citat mamma). Sen grävde jag lite i vårt tygskåp och hittade lite skinnbitar. Så jag smällde ihop en liten mobilficka att ha runt halsen. Har länge letat efter en men aldrig hittat en jag gillar. Den vart sne men det gjorde inget.

Efter min symani gick jag en nästan 1,5 h power walk med Lotta. Vi såg en älg på och fick tusen myggbet. Trevligt. Nu är jag mör och trött och ska sova.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*